hotel in predeal pret

Wiki Article

hotel predeal mai
Vila Carolyne se află la twenty km de Castelul Peleş și pune la dispoziție o grădină, un lounge comun și o bucătărie comună. Se oferă la locație WiFi gratuit în toată proprietatea și parcare privată.

De Gentlemenționat faptul că voucherele de vacanță sunt emise numai de către deviceăți autorizate de Ministerul Finanțelor Publice.

Pleasant, stylish hotel; apartament Sufficiently big for our spouse and children of four Very good although a little bit high priced restaurant, fantastic breakfast Swimming pool not very Significant but quite crowded, but our 6 yrs previous son liked it

In Pensiunea Eliza tu propui pretul dar nu la sfirsit de saptamina Nu te speria de tarif suna-ma si explica-mi nevoile tale si ce buget ai In Pensiunea Eliza ai permutari de n luate cite k variante De tine depinde sa ...

Unitatile de cazare unde se poate plati cu cardul de vacanta sunt de tipul: hoteluri, pensiuni, moteluri si se achita cazarea, transport, mancare si alte activitatide recreere.

Conditiile de zapada sunt excelente in Predeal oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

“Poziţionarea şi amenajarea hotelului împreună cu personalul calificat și amabil care îl should havește fac destinația perfectă de vacanță”

Situated a 5-minute drive apasa aici through the closest ski slopes, Vila Maria Rustic Predeal is located in Predeal and offers a sauna and an indoor pool, which often can both equally be attained upon request and in opposition to a...

92 oferte de cazare Pentru listarea tarifelor, te rugăm să selectezi knowledge de sosire și de plecare! Prețurile sunt cele mai avantajoase prețuri ale următoarelor 90 de zile. Pentru prețuri exacte, selectează o perioadă.

Voucherele de vacanță au valabilitate timp de un an de la knowledge încărcării pe card și este significant de precizat că nu este obligatoriu să folosești toată contravaloarea acestor vouchere de vacanță o singură dată.

Pensiunea cazare hotel orizont predeal Dapa este situată în oraşul Predeal, la hotel regina predeal five hundred m de zona de schi Clăbucet. Proprietatea pune la dispoziţie un restaurant, un bar şi o recepţie deschisă nonstop.

Liniste/ curatenie/ loc de parcare/ o gazda minunata treatment da o energie ff placuta casei. Ne-a placut faptul ca nu ne-a "presat" nimeni sa eliberam camera la o anumita ora.

Ambientul apartamentului, curățenia găsită, dotarea cu toate hotel carmen predeal telefon mijloacele necesare si priveliștea către munte!

It starts by using a booking The one way to depart a review should be to initially come up hotel cabana vanatorilor predeal tarife with a booking. That's how we know our reviews come from authentic friends who've stayed within the residence.

Report this wiki page